söndag 27 februari 2011

Bra start på en söndag

God söndag!
Dagen startade bra med en sen frukost så vi har fått sova en massa. Skönt! Nu snart ska vi till City gross och inhandla mat, bra att fylla på nu innan bebis tittar ut!

Här är ett annat ljus jag köpte igår. Vi har det i badrummet, det är trevligt att ha ett tänt ljus där på kvällen. Blir verkligen en myskänsla.

Hörs senare! Kram!

1 kommentar:

  1. Åh mys med ett ljus i badrummet :)

    Jadu, inget planerat sådär när vi ska bjuda över folk, men antar att det blir redan första dagarna.. Så Oskars familj kommer över först och första helgen efter bebis kommit kommer säkert min familj (de måste ju åka en bra bit och då måste de åka på en lördag eller nåt).. Men de märker man nog när bebis väl är här hur allt känns och sådär.. Vi har ju makten att bestämma när folk får komma, hihi :)

    Jadu, det är SÅ GRYMT jävla irriterande att folk hör av sig nu. Liksom jag förstår att de tycker att det är spännande, men varför har de inte hört av sig förut och frågat hur det var med en/oss? Jobbigt när man får samma fråga VARJE DAG från SAMMA människa ("Hej, hur är det?") Liksom, mina pengar på mobilen tar slut på någon dag om jag ska behöva svara på sådana jäkla sms..

    SvaraRadera