onsdag 16 februari 2011

Tvättat det sista


Nu har jag tvättat det sista babykläderna och filten jag fick i måndags m.m. Jag hoppas i alla fall det blir den sista tvätten. Känner inte längre att det är så kul att shoppa babykläder. Charmen med det är lite bortblåst och sedan har vi ju allt nödvändigt. Däremot så är jag övertygad om att charmen med att shoppa babykläder kommer att komma tillbaka när han kommit ut.

Nu sitter jag mest och längtar till min sambo kommer hem. Vi ska ta en liten tur idag med. Bland annat ska vi hämta en foto förstoring jag beställt. Imorgon måste vi lämna tillbaka bilen. Tråkigt men man får vara glad över att man kunnat ha den i 3 veckor.

6 kommentarer:

 1. Skönt när allt är tvättat och klart, kommer ihåg hur mysigt det var att strycka och vika allt fint:)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag känner lika! Var så mysigt där ett tag att handla och pyssla med bebisgrejer, inte nu! Men som du skriver, det kommer säkert tillbaka när dom har kommit... Man längtar väl för mycket!

  SvaraRadera
 3. Nej inga förvärkar.. Bara sammandragningar, och idag har de varit ganska mycket.. Du då?

  Förresten känner jag exakt lika vad gäller att köpa saker till bebis - liksom i början var det gulligt o roligt men nu får ungen komma innan vi köper på oss något mer, hehe :P Vill ju använda det vi köpt hittills o se vem den lille är o vad den kommer "passa" i, om du förstår mig rätt ;) Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja jag har några stycken olika kameror som jag använder och ibland lånar jag blixtkit och liknande. Det känns kul att ha några bra bilder på magen.
  Tycker garanterat ni ska ha en till fotosession av magen, roligt minne till senare :) kram

  SvaraRadera
 5. Jag har inte ens börjat tvätta baby grejerna än.. men jag jobbar ju också fortfarande och känner att jag behöver ha något att göra när jag går hem nästa fredag. Förhoppningsvis har jag ju då 2 veckor ca kvar tills BF..och det ska vi allt hinna på! :)

  SvaraRadera
 6. Åh vad mysigt det är när man tvättar och fixar inför bebisens ankomst. Mitt sug försvann också i slutet - jag som alltid varit shoppingtokig annars. Men det uppskattar man nu när man får köpa lite nytt ibland :)

  SvaraRadera