torsdag 17 februari 2011

Vecka 38

Idag går jag och lillgrabben in i vecka 38. Har inte mått så bra idag, har känt mig sjuk och har legat och sovit i ett antal timmar på eftermiddagen.

Egna tankar:
Tiden har börjat gå segt nu. Förvärkar kan jag känna av då och då. Trycket nedåt har blivit större och ibland har jag svårt att gå på grund av det. Annars är jag väl mest trött på att vara gravid. Jag trodde att jag skulle vara en harmonisk höggravid men där hade jag fel. Lillgrabben är fullgången(färdigbakad)vilket känns väldigt bra. 92 % av alla barn kommer mellan vecka 38-42 och jag hoppas verkligen han vill titta ut snart. När han tittar ut vet man aldrig men jag och Mikael är otroligt redo nu. Vi vill bara ha han här nu. Kom nu lillgrabben mamma och pappa väntar på dig!

Vecka 38

5 kommentarer:

 1. Ja nu får han ta och titta ut lillen.. förstår att det är tungt när man är höggravid. Nu när man är i mitten av graviditeten tänker man att det är väl lugnt.. men när man väl har den stora magen där så är man nog inte så katig, hehe!

  SvaraRadera
 2. Tack :-) Har dock ingen aning om hur de kommer passa små
  bebisfötter så vi får väl se om de måste anpassas ännu mer :-D

  SvaraRadera
 3. Åh grattis till denna vecka, nu är han ju helt klar där inne och kan komma när som ;) Vet du, ibland så tänker jag "Anna får säkert barn innan mig, någon vecka innan sin BF o jag får gå över tiden" hehe ;) Det är så spännande nu, inte bara när vår Liten ska kika ut utan även när alla vars bloggar jag följer ska få sina små bebbar :)

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket för de underbara skorna =) Fick dem igår =) Nu är det bara bebisen som fattas ;)
  Nu har du inte långt kvar. Tror tiden kommer gå fortare än du anar :)
  Kram Kristin

  SvaraRadera
 5. Hejsan..
  Vilken söt mage du har :)
  Jag går in i vecka 27 imorgon :D

  Ha en bra dag :)

  SvaraRadera