tisdag 30 november 2010

Ett restaurangbesök och några skratt senare

Vid 17.30 mötte jag upp älsklingen vid en Japansk restaurang i Sundbyberg. Med mig hade jag en röd ros som jag köpt i blomsteraffären bredvid. Ville köpa den för att han är så fin mot mig och bjuder mig på restaurang så här mitt i veckan för att muntra upp mig. På restaurangen fick vi en soppa och räkchips helt gratis innan varmrätten serverades. Till varmrätt tog vi båda Yakisoba(stekta nudlar med entrecote och grönsaker). Det var ganska gott men annorlunda kryddat. Efter maten tog vi japanskt te vilket var gott och värmande nu när det är så kallt ute.

Förrätt, Missosoppa och räkchipsIkväll ska vi börja träna inför förlossningen tänkte vi. Vi har snackat om det länge men nu ikväll ska vi ta tag i det. Vi ska träna på andning, avslappning m.m. Till det har vi nog Enya som bakgrundsmusik.

Imorgon blir det att jobba igen och jag känner mig bättre nu. Hoppas på en god nattsömn så jag är ännu mer utvilad. Imorgon kommer jag även att börja med mina julklappstips här i bloggen eftersom det är 1 december imorgon.

1 kommentar:

  1. Vad duktiga ni är som tränar inför förlossningen :) Kommer gå galant för er och Enya som är så bra!

    SvaraRadera