måndag 29 november 2010

Sammandragningar

Det var mysigt med filmen igår dock började jag få sammandragningar med snabba mellanrum så blev lite nervös och sa till Mikael att om det är på riktigt får du vara beredd. Men sammandragningarna slutade, annat var det när jag hade det i vecka 14 och åkte in till akuten. Då var man riktigt orolig. Då hade jag haft regelbundna sammandragningar i en timme. Det kanske är pga den erfarenheten jag står ännu mera redo att åka in. På nåt sätt så känns det som att jag kommer att föda för tidigt.

Idag ska jag iväg och arbeta på dagiset i alla fall. Hoppas dock att jag slipper vara ute och leka. Det är nästan 9 minus här nu. Iofs har jag termobyxor men när man står mycket stilla och håller koll på barnen blir det kallt ändå oftast.

Ha en fin dag så hörs vi ikväll!

1 kommentar:

  1. En grundtanke du kan ha är att sakta ner och vila vila vila när de kommer. Jag hade också så ibland och det var alltid i kombination med stress.

    Ja jag vet att jag inte uppdaterar mm så bra som jag brukade.. men tiden räcker helt enkelt inte till. Utbildningen tar ut sin rätt hela dagarna och då har jag ingen dator heller och på helgerna umgås jag med Leo och R så mycket som jag bara kan! =)

    Hoppas allt är bra med dig ananrs??

    kram

    SvaraRadera