tisdag 30 november 2010

När man har en till att tänka på


Igår var jag helt slut både fysiskt och psykiskt så jag valde att vara hemma idag och ha en vilodag. Nu när jag är gravid har jag inte bara mig själv att tänka på. Jag har en liten pojke som jag måste se till mår bra därinne. Därför är det extra viktigt att jag tar hand om mig. Men jag är nog ganska bra på att inte pressa mig numera. Det är nog något som min depression lärde mig. Man kan inte köra på och pressa sig till kanten, då stupar man tillslut och i det mörkret som jag var i vill jag aldrig tillbaka till.

Igår en stund efter min gråtattack m.m så säger älsklingen i sängen: "Jag ska fixa en överraskning till dig på fredag, så har du något att se fram emot".
Jag vet att min sambo känner sig otillräcklig ibland när jag gråter och är deppad. Men han är helt fantastisk! Det viktigaste för honom är jag och lillgrabben. Det bara är så. Han gör allt för oss och jag är så tacksam över att jag får leva med en så fantastisk människa!

2 kommentarer:

  1. Ja jag ska nog göra det - jag kan ju fortfarande vara ute och lulla runt och få frisk luft, men inte promenera så som jag gör :)

    SvaraRadera
  2. Jo, jag vet fler som har det men många tycker att täcket ofta blir kallt! Sen är det så smidigt med en åkpåse nästa år när man har sittvagn :)!

    SvaraRadera