onsdag 29 december 2010

Borr borr!

På Bromma Blocks var det folktomt idag. Mina fynd blev rejäla mammahipsters från hm och en foundation. Så nu hoppas jag att dessa trosor sitter skönt för magen.

I slutet av shoppingen fick jag väldigt ont och var tvungen att sätta mig en stund på Waynes coffie. Hade ett enormt tryck i underlivet och det sved. Kändes som att jag skulle explodera och det gjorde riktigt ont. Ungefär som en propp, inte för att jag vet hur det känns att ha men det är den bästa liknelsen jag kan komma på. Trycket blev bättre efter vilan men har fortfarande en del. Sömn kan nog göra det bättre. Det är nog ett sätt för kroppen att säga ifrån och sedan tror jag att lillgrabben borrar sig ner just nu. Får se vad barnmorskan säger nästa gång.

2 kommentarer:

  1. Oj låter som att lillkillen verkligen lagt sig tillrätta nu.. Spännande :) Jag känner inte av något vare sig vid revbenen eller nedåt, så de känner jag mig lite nervös för faktiskt när många skriver att de får ont i revbenen eller längre ned..

    Ja, jag tror det är riktigt bra att ha med mindre flaskor med schampo o tvål för man lär ju ha med mycket ändå ;) Hur tar ni er till BB förresten? Har ni långt dit?

    SvaraRadera
  2. Okej :) Vi har ju inte alls långt, tar 10 min på sin höjd med bil.. Oskar kör dit :)

    SvaraRadera