onsdag 29 december 2010

För min egen skull men även mina älsklingar

Igår när jag låg i sängen och kände mig kass psykiskt så kom jag på att jag har en lite grabb i magen och att det är viktigt att må bra för hans skull. Men viktigast är att må bra för min egen skull. Efter denna tanke så vände gårdagen till något positivt. Jag och älsklingen drack te , hade mysigt och höll om varandra extra mycket igår. Anledningen till att jag dippade var nog en blandning av graviditeten, självkänslan som dalade och att det blivit lite för mycket på senaste som gjort att jag var tömd på energi. Nu känner jag mig mycket bättre vilket är väldigt skönt! Har varit hos en frisör och klippt mig idag och senare ska jag ner till Bromma Blocks tänkte jag. Ska möta upp älsklingen vid systemet efter hans jobb så ska vi köpa något alkoholfritt till mig och något annat till honom till nyår. Får se vad det blir.

Nya frisyren, visar framifrån någon annan dag när jag fixat håret mer och make up!

Tack till er som skrivit något uppmuntrande nu när jag varit nere.

2 kommentarer:

  1. Ser ut att ha klippt av en hel del, du måste visa framifrån sen. Härligt att bli av med slitna toppar o få känna sig lite fräsch! Skönt att höra att allt känns lite bättre nu! Har själv varit otroligt nere på sista tiden, men det känns bättre nu..

    SvaraRadera
  2. Ja, alla säger att det går så snabbt fast jag tycker tiden står i princip stilla nu. Åtminstone släpar den sig fram sakta, sakta ;)

    Skönt att det känns lite bättre nu! Har också fått sådana där nedgångar under graviditeten. Inte lätt med alla hormoner och allt som sker med kroppen att vara på topp jämt!

    SvaraRadera