torsdag 30 december 2010

Fika med pappsen

Så ja nu har jag varit ute idag igen. När skulle jag ta det lugnt sa jag? Behöver älsklingen som påminner mig om att ta det lugnt tror jag. Jag har i alla fall varit i Sundbybergs centrum med pappa och hans särbo. Blev bjuden på lunch och sedan gick vi runt i affärer. För att sedan avsluta med en fika hemma hos oss. Väldigt trevligt tycker jag att det har varit. Fick en present av pappas särbo också. En skål/kruka att ha fina saker i samt lila handdukar.

På skålen/krukan står det följande fina ord: "Love is the beauty of the soul, bears all things, believes all things".

Det var en del prat om bebis när vi var här hemma också. Nu börjar det verkligen närma sig även om det känns långt borta samtidigt. Tänk att vi ska bli en liten familj om ett antal veckor. Minns när jag var yngre så sa jag att jag ville bli mamma när jag var 24 år. Tänk att det blir som jag ville och tänkte när jag kanske var runt 13-15 år.

3 kommentarer:

 1. Åhh tack så mycket!! :) Kul att hitta fler "gravid" bloggar! Jag ser att du är en bit på vägen.. hoppas allt kommer att gå bra och lycka till!!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Tack vännen. Hoppas också jag slipper. Vill ju ha bebis istället för mer "problem" :)
  Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Ja något sånt får jag nog införskaffa, för hårtvätt hinns liksom inte alltid med hehe :P Gott nytt år på er också! kramar

  SvaraRadera