fredag 10 december 2010

Lite besviken

Jag blev allt lite besviken på babyboxen. Jag trodde faktiskt att det skulle vara mer erbjudanden och mer prover. Men lite roligt är det ju ändå att få saker.

Vi fick 4 st pampersblöjor,våtservetter, en lite baby bubble bath,blöjhink(angelcare) refill till blöjhinken, värdekuponger för blöjor och vanish och sedan en del reklam.

6 kommentarer:

  1. Ja lite, eller jag har huvudvärk, är öm/skakig i kroppen och öm i ögonen, vette tusan vad det kan vara - kanske bara påväg att bli sjuk. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag blev också besviken på babyboxen, men men :) Tack! Ja 10 veckor, inte mycket.. :P Nej, inge mer hungrig än förut - har hänt någon enstaka kväll men inte annars och kissar gör jag inte heller mer än normalt :P

    SvaraRadera
  3. Oh, jag har inte ens hämtat ut någon sådan där. Har tänkt på det flera gånger men aldrig blivit av! Men då kanske jag inte missat så mycket.. :)

    SvaraRadera
  4. Ja, min foglossning dök upp i vecka 24-25 någon gång men har hållt sig i hyffsad form ändå. Men hjälp av sjukgymnastik, träning i vatten med mera. Men den senaste veckan har det spårat helt.. Inte skönt! Så har väl inga förhoppningar om att det kommer bli bättre, snarare tvärtom fram tills att lillan är ute. Men det är bara att bita ihop!

    Hoppas du klarar dig även senare i graviditeten!

    SvaraRadera
  5. Jag tycker inte heller den där boxen var så imponerande...
    ha en bra kväll!

    kramar

    SvaraRadera
  6. Men gud! Vad lite?! Min var smockad! Det var 16 blöjor i min, blöjhinken + refill, amningsinlägg, necessär, olja, våtservetter, en dvd, reklam.. Intimtvål.. minns inte resten!

    SvaraRadera