söndag 6 februari 2011

Apoteksinköp

Jag fick presentkort på apoteket i julklapp men jag har inte använt det förrän nu ikväll. Presentkortet var nämligen på "vanliga" apoteket som fortfarande är statligt och det finns knappt inga sådana i Stockholm. Mikael har fått bihåleinflammation och ska nu äta pencillin så vi åkte in till ett apotek vid Centralen som har öppet dygnet runt. Vilken katastrof det var gällande mitt presentkort. Ingen visste hur man löste in det. Tillslut efter mycket trassel, väntan och dåligt bemötande så var det en som kunde lösa in det.

Det blev i alla fall lite nya inköp bland annat bröstvårtskräm, ytterligare en MAM napphållare så vi har en till varje napp och desinficerande våtservetter(engångsförpackade). Jag kom på att man kan ha sådana våtservetter i skötväskan. Jag tror det blir väldigt bra efter blöjbyten när man shoppar, fikar eller annat.Så det är verkligen ett tips till er andra mammor och blivande mammor!

Köpte även hem Strepsils då jag tror att Mikael har smittat mig med bihåleinflammation. Har haft ont i bihålorna i två dagar och är förkyld nu. Hoppas att det går över annars blir det doktorn i veckan. Ska njuta av kvällens sista timmar nu framför en kopp te och Wallander som går på 4an ikväll.

1 kommentar:

  1. Jag har också gjort ett inköp på apotket med bröstvårtskräm och annat, skönt att ha såna saker hemma kan jag tycka :) Dock ingen napphållare ännu.. Kanske jag skulle införskaffa mig?

    Jag kollade graviditetesmappen nu och bilderna var från v. 10 så jag gör nog ett sånt inlägg i veckan :)

    Det är jätte mysigt här ute! Det är mammas och hennes sambos landställe, har haft det sen jag var tolv tror jag.. Det blir 14 år det :) Gud vad tiden går, haha! Men nu börjar jag känna att det vore skönt att ha sitt egna landställe. Ett litet torp för mig, D, Leeloo och ärtan, det skulle vara något :)

    Hoppas att du och lillkillen mår bäst!
    Kramar!

    SvaraRadera