söndag 20 februari 2011

Söndagsmiddag

Godkväll!
Här blev det en riktigt bra söndagsmiddag. Man får njuta av att man faktiskt har tiden att laga mat nu innan lillgrabbens ankomst! Han lär stjäla mesta av tiden sen lilla busungen.




I kvällens thaimat hade jag kokosmjölk, Tom Ka pasta(finns vid asiatiska hyllorna på Coop), zuccini, färska champinjoner, fläskkött, sockerärtor och bambuskott.





6 kommentarer:

  1. Åh såg riktigt gott ut :) Förresten, blev det något av fotograferingen i helgen som du tänkte ha med din sambo?

    Ne, nu är det nära men de känns verkligen inte så. Skitskum känsla, men de känns knappt som att jag är gravid :S Kommer få en chock när värkarna sätter igång hehe ;)

    SvaraRadera
  2. Vist är dom underbara!! Så tuffa, små och söta :D Tävlingen kommer upp på fredag tror jag, så vi får hoppas att du inte ligger på BB då ;D Kramar!

    SvaraRadera
  3. Ja, jag älskar presenter!! :) Både att få och ge faktiskt!

    Åt också thai igår.. men vi gick till restaurangen i stället och lyxade lite.. min kusin var ju här och vi orkade inte göra mycket i går inte!

    SvaraRadera
  4. Thaimat åt vi också igår, men er mat såg mycket godare ut! Vi fuskade med frysgrönsaker :P

    Hade tänkt laga massa mat och frysa in innan bebis kom, men vet inte riktigt var de planerna har tagit vägen :S

    SvaraRadera
  5. hahaha Alla sa till mig att njuuuta innan bebis kom för sen skulle jag inte ha tid. Nu var det så att Wilda var världens lugnaste till hon var 10 månader och jag kunde i princip leva som jag gjort innan =)

    SvaraRadera
  6. Hallå!
    Ser riktigt smarrigt ut!
    Tack för alla fina kommentarer. Dom värmer så himla mkt :D Snart är det din tur. Det är hur coolt som helst. Det ruset man får går inte att beskriva med ord!

    Hoppas att du får en superfin dag.

    Kram från en glad nybliven mamma

    SvaraRadera