måndag 9 maj 2011

Babykläder till salu

När Vincent låg i magen så köpte vi en vinteroverall med tanken att han skulle dyka upp när det fortfarande var vinter . Vincent valde att stanna kvar i magen tills våren kommit exakt två veckor efter beräknat datum. Därav blev vinteroverallen helt oanvänd. Han har även vuxit ur några plagg helt och är på väg att växa ut ganska mycket av storlek 56. Jag tänkte att det kanske finns intresse av er som läser bloggen att köpa. Kanske är du gravid och väntar barn senare i år?

Vinteroverall i jeansliknande tyg i storlek 62 köptes för ca 300:- på Lindex(helt oanvänd). Omlottbodys i grönt och vitt storlek 50 köptes för 49:- st på Hm(använda 2-3 gånger).

Om det är någon som är intresserad av kläderna ovan kan priset diskuteras. Jag kan även lägga upp fler bilder på kläder om det finns ett intresse?

3 kommentarer:

  1. Åh, det hade varit så roligt! Är tyvärr rädd att det blir lite långt från Oslo till Stockholm :/ Kramar

    SvaraRadera
  2. Jätte fin ny header gumman :)

    Jag luftar henne ganska mycket faktiskt. Speciellt nu när det är så varmt. Då brukar jag lägga henne på golvet på hennes skötbädd då speöar det ju ingen som om hon kissar. Men hon gillar att ligga utan den där varma fuktiga blöjan och sprattla med benen :)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Det är riktigt mysigt med babymassagen. Hoppas Vincent gillar det. :) Det hade varit riktigt mysigt med en bloggträff i sommar. Thoos_@hotmail.com

    Kram kram !

    SvaraRadera