tisdag 3 maj 2011

Jag saknar dig!

God förmiddag!
Nu har jag varit mammaledig själv i ungefär 2 veckor. Det har gått bra och jag trivs med att vara mammaledig. Däremot kan jag inte sluta att sakna min sambo. Jag vill ha honom hemma så att vi kan umgås hela familjen. Jag skulle önska att man fick vara föräldralediga tillsammans, det vore en dröm för mig. Ni som är föräldralediga mammor saknar ni eran sambo?

Vincent myser i pappas famn

7 kommentarer:

  1. Ja gud ja! Jag önskar Daniel kunde vara hemma mer. Dom dagar han är ledig är ju så underbara när man kan göra saker tillsammans som en familj. Men jag kan tycka dagarna ensam med Ameah är mysiga också :)

    Hoppas att du mår bättre nu gumman.
    Kramar från oss!

    SvaraRadera
  2. Jag är ensam första dagen idag, det känns jättejobbigt! Saknar sambon och känner mig lite hjälplös. Charlie har ju ont i magen och vill inte vara någon annanstans än i mammas famn, dessutom är han trött eftersom han inte sover så bra på nätterna. Vi hänger i soffan idag och hoppas att det blir lättare med tiden. Hur hade ni det i början?
    kram

    SvaraRadera
  3. Vilken urmysig bild på far och son!

    Och ja! Jag saknar också min sambo något oerhört! Jag förstår inte varför man inte får vara lediga tillsammans? Om man ändå har ett visst antal dagar man får plocka ut. Då borde man få välja om man vill ta ut dem så de håller hälften så många dagar eller om man bara vill ta ut för den ena personen. Jättedåligt ju. Hade hellre varit ledig ett halvår tillsammans med Oskar än ett helt år ensam :/ Hoppas allt är bra med dig! Kram

    SvaraRadera
  4. JA jag saknar honom jättemycket! Dagarna med Edison är supermysiga och jag är så lycklig som får vara med honom dygnet runt. Önskar bara pappan fick lite mer tid med oss, han jobbar skift så varannan vecka slutar han klockan tolv på natten, då är kvällarna långa!

    Hoppas allt är ok med dig, såg att ni varit till akuten! :(

    SvaraRadera
  5. Ja, jag saknar honom varje dag. Och på allt så jobbar han ständig eftermiddag så sitter själv hela kvällarna :( Men han jobbar bara mån-tor så han är ledig på fredan så blir lite långhelg ändå :)

    SvaraRadera
  6. Ja jag och skruttan saknar honom också:)
    Och man ser på gubben att han inte riktigt heller vill på jobbet utan vara hemma och mysa med oss.
    Vi hade lite lyx förra veckan för då var de påsklov (han jobbar på förskola) och då var han ledig i 10 dagar:) Men vill att de ska vara så hela tiden!
    Ja tänk om man kunde få vara hemma tillsammans:)
    Undra vad försäkringskassan tycker om de;)

    SvaraRadera
  7. Oh ja, jag saknar min sambo rätt ordentligt mycket ibland när han är borta. Men han är ju borta i två veckor åt gången också så...

    SvaraRadera