torsdag 5 maj 2011

Idag är en innedag

Hej rara ni!Först och främst vill jag tacka er som delat med av er berättelse. Jag blir glad av er öppenhet!

Idag är en sån där dag man bara vill krypa in under en filt och det är det jag har gjort. Det är ruggigt ute och det är kallt inne. Golvet är så himla kallt, ungefär som det kunde vara i vintras när jag alltid gick med raggsockor. Vad mysigt det vore med te och nybakat bröd. Jag ska nog ta mig lite te senare.

Dagens bebis


Koftan 129:- från Lindex, Bodyn 99:- från hm, Byxorna från ett set 149:- på hm, Strumporna från Polarn och pyret som vi fick gratis i baby bag.

3 kommentarer:

  1. Svar: Jadå, nu får han också hjälpa till när nätterna blir för jobbiga. Igår var jag ett vrak hela dagen, och då funkar det ju inte att ta hand om ett litet barn i längden. Det är mest jag som vill att han ska få sova så han orkar med jobbet. Men vi är ju faktiskt två om det här :)

    Skönt med innedag! Det hade ju vi i går och i förrgår, så idag har vi varit ute på en skön promenad :) Gjorde gott för psyket!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så söt han är! Här är det faktiskt ganska fint väder så det var skönt med en promenad förut ;) Kram

    SvaraRadera
  3. Åh så söt! En kofta måste jag köpa till min lilla kille också, fiint!¨

    Ang. amningen...Ja alla har vi vår egen historia... det är nog ganska få egentligen som amningen bara flyter på helt utan ett endaste bekymmer. Klart du gjorde rätt för dig och din bebis! <3

    SvaraRadera