onsdag 18 maj 2011

En liten bit av historia, om att börja älska livet och sig själv

Hösten 2009 - Under tiden när jag var djupt deprimerad gick jag hos en underbar kurator. Hon fick mig att komma till insikt med mycket i mitt liv. En av sakerna var vad för kille jag vill spendera mitt liv med. Jag insåg att det är väldigt viktigt att mötas av respekt i en relation. Vilket jag inte hade mött så mycket av tidigare i mina möten med killar. Jag insåg även att en väldigt omtänksam kille var något som var otroligt viktigt för mig. Men de allra viktigaste sakerna jag lärde mig utav min depression var att älska mig själv och att leva. För att leva fullt ut är det viktigt för mig att ta vara på livet, njuta och att följa mitt hjärta. Det finns alltid människor som kommer tycka och tänka saker. De kommer kanske vilja att du ska leva ditt liv på ett speciellt sätt, göra det enligt deras mall om hur livet ska vara. Jag har slutat följa mallen. Om jag skulle ha gjort som andra velat så hade jag inte haft den lyckan jag känner i mitt hjärta idag.

Jag Hösten 2009 Tänk att livet kunde vända och bli så vackert.

6 kommentarer:

 1. sv: Jag kan förstå det, var lite rädd inför förlossningen innan men nu bara längtar jag till att få föda. Hoppas jag slipper gå över tiden, det hade varit skönt!

  Var det inte väldigt drygt att gå över tiden med 14 dagar? hade du blivit ingångsatt 2 dagar efter eller hur var det planerat?

  kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att ditt liv fick en vändning till det bättre :)

  SvaraRadera
 3. Glad för din skull att "vinden" vände! Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. kan du inte ge exempel på några kurser ni läser? =) kanske känner jag igen något från gymnasietiden =)

  (ursäkta om denna kommentar kommer 2 ggr. det strular lite med att skicka kommentarer till dej)

  SvaraRadera
 5. fint skrivet. även de mörka stunderna i livet har en mening. skönt att du gått starkare ur det.

  SvaraRadera
 6. Jag har fått för mig att du har bott i Örebro och jag "letar" (kan man säga så?) efter en bra kurator här i Örebro.. Om din kurator finns i Örebro, har du lust att säga vad hon heter och vart hon finns i sådana fall? Jag har hittills bara lyckats träffa dåliga kuratorer..

  SvaraRadera