tisdag 3 maj 2011

Dagens mamma och bebis



Imorgon ska jag och Vincent till Alvik för att ha en träff med föräldrar från Föräldragruppen på bvc. Får se om det blir en promenad eller en fika. Kanske det blir både och. Jag hoppas på att vädret är fint imorgon!

Angående bloggträffen i sommar så vore det bra om jag skulle få mailadresser till er som är intresserade så kan jag höra av mig via mail till er om olika förslag osv.


Kram på er och hoppas ni får en fin kväll!

6 kommentarer:

  1. Jo det är klart att det blir dyrare med 100 pers än 25, men eftersom bara vår allra närmaste släkt blir ca 45 pers och vi har lite olika umgängeskretsar (där de flesta har respektive) så drar det lätt iväg! Skulle vi bara bjuda 25 pers blir det endast våra familjer (föräldrar/syskon) vilket känns fel då vi har en så nära relation med även mostrar och fastrar osv :) Men sen gillar vi att fixa festligheter också, och det beror väl lite på vad man prioriterar... Får skippa utlandsresan i år helt enkelt :) När planerar ni att ha ert dop? :)

    Hoppas allt är bra med dig och lilla familjen. Kram!

    SvaraRadera
  2. Min mail är sara@sarasland.com :)

    Tror tyvärr att vädret skulle bli trist i morgon också, men hoppas att träffen blir trevlig ändå :)
    kram

    SvaraRadera
  3. jag är som sagt intresserad, om jag hunnit få bebisen vill säga :) jag har killmamman@live.com

    SvaraRadera
  4. Ja det är ju jätte skönt. Vi får väl överväga att flytta till Torsby så att vi har massa släkt som kan ta henne :) Jag skulle lätt vilja låta Ciara växa upp där men bo där själv vet jag inte:)

    SvaraRadera
  5. Oh vad skoj det är ju snart! :) Vi velar lite... Eftersom vi förmodligen har på kvällen så vill vi egentligen ha nån riktig mat (typ kött å pasta/potatissallad) men känns omständigt om vi blir upp mot 100 hehe, så kanske kör på smörgåstårta och lite snittar... Och sen tårta lr typ cupcakes... Vi har inte hunnit så långt i planeringen som du märker! :) Ni då?

    SvaraRadera
  6. Tack vännen och detsamma får jag säga!

    Jag kan nog inte komma tyvärr. Ska till Sthlm veckan efter så blir lite väl att åka två gånger :)

    Kram

    SvaraRadera