torsdag 26 maj 2011

Här går det undan!


Vincent har verkligen gjort framsteg med att lyfta huvudet! Snacka om stolt man blir när ens lilla pojke gör framsteg. Jag läste i någon mammablogg att hon lagt en kudde under magen, sagt och gjort så nu kan min pojke lyfta huvudet massa! Hihi! Nu ska jag och Vincent till Bromma Blocks och titta på någon mer present åt Mikael och en dopgåva till Vincent. Tänk att han snart ska döpas. På lördag är det en vecka kvar.

Ha en fin eftermiddag och kväll nu mina vänner!

4 kommentarer:

 1. Hej.
  Har sett ditt mail ang bloggträffen. Vill ju så gärna komma, men känner att det blir tyvärr tajt för min del då. :( Det är mycket nu med barndop och renovering av hus nu i juni/juli. Så jag får tråkigt nog säga nej denna gång. Men hoppas på fler tillfällen. Skulle vara himla kul att ses!

  Krama Sophie, Wilma

  SvaraRadera
 2. Åh det ska jag me testa! Edvin är inge bra på att lyfta huvudet ;) Duktig Vincent är! :D Hoppas du hittar något till grabbarna! Kram

  SvaraRadera
 3. Kul och se när dom gör framsteg! Själv får jag nog också ta och prova det där med kudde under magen då Lexie är sådär sugen på att lyfta huvet! :) Hon är mer inne på att käka på sina händer nu för tiden! Ha ha..

  SvaraRadera
 4. Vi har också testat kudde under magen för Edison är ju också lite dålig på att lyfta huvudet.. och det funkade för honom också! Han visade oss att han visst kan hihi :D

  SvaraRadera