lördag 7 maj 2011

Dopkläder

Igår hittade jag dopkläder till både mig och Vincent. Jätteskönt att ha det klart! Mikael ska köpa någon ny skjorta och en marinblå slips att ha. Då matchar vi alla varandra genom marinblått. Härligt!

Marinblå kofta, vit klänning och brunt skärp. Väldigt fint ihop!Nedan är en fin detalj på klänningen.

Under dopfesten ska Vincent ha denna sjömansbody i vitt och marinblått. Till detta ska han ha byxor. På själva dopceremonin ska han självklart ha sin dopklänning som jag blev döpt i 1987. Den kanske ni får se senare här i bloggen.

4 kommentarer:

  1. Det är såå fint med marinblått, och vi kanske också klär oss i det. Får se, men inbjudningskorten vi skickade ut var ju mörkblå och jag vill gärna matcha vår klädsel och dukning med det också, men som sagt får se vad vi hittar. Ska ut idag och kika :) Superfina kommer ni vara förresten!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja Oliver bara växer och växer!! Vår lilla tjockis, hihi:) Sjömansbodyn var verkligen super fin, Vincent kommer klä så bra i den!!!

    SvaraRadera
  3. Den där lilla bodysen har Lexie också fått!! Har man en pappa som är sjöman så MÅSTE man ju bara ha en sån. Köpte även den söta lilla sjömansklänningen också! ;)

    SvaraRadera
  4. Vilken fin klänning! Var har du köpt den?

    SvaraRadera