onsdag 25 maj 2011

Promenad

Hej alla rara!

Idag har jag och Vincent varit och promenerat med två andra mammor och bebisar från Bvcgruppen. Vi gick runt Lillsjön även denna gång. Fint väder har det varit idag och det var skönt att vara ute och röra sig!Innan jag tog bussen hem köpte jag belgiska jordgubbar på Ica i Alvik, söta och supergoda! Jag älskar verkligen jordgubbar! Och biggaråer med men dem har inte dykt upp ännu.


Vi promenerade även lite vid Ulvsunda Slott.

Just nu matar jag Vincent och längtar tills Mikael kommer hem. Då ska vi faktiskt iväg på Karategradering vilket innebär att de kan få gradera upp sig i en annan färg bland annat . Mikael tränar normalt sett karate men just nu har han en paus från den. Vi ska dit och visa upp lilla Vincentgubben för klubbmedlemmarna, det ska bli trevligt!

4 kommentarer:

 1. Det önskar jag me, det känns som att det är något som fattas och nu blev jag en gnutta avundsjuk på sig med när jag tittar på bilderna ;)

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt med prommis och sällskap!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Jag älskar tröjor, hihi :) Tycker bättre om de än bodys, fast jag har iofs alltid en vit body under om jag har tröjor så magen inte ska synas ;) Tycker det är finare med tröjor, vet inte varför :P Så det var perfekt med dessa 4 tröjor som jag dessutom fick till priset av en (100 kr) ;) Kram!

  SvaraRadera
 4. Mysigt att promenera och träffa andra mammor med barn i samma ålder. Hoppas att ni får en fin dag i regnet.

  SvaraRadera